Linkbuilding en SEO kantoor

Camberg 15
9400 Ninove
Tel: + 32/ 495/21 45 83
Mail: [email protected]

 

Linkbuilding

Onze specialiteit is het bouwen van hoge kwaliteit backlinks. Het opbouwen van vertrouwen in websites door middel van sterke links resulteert in hogere rankings voor meer zoekwoorden. Dit vertaalt zich in meer verkeer. Jarenlange ervaring betekent dat Link Builders resultaten voorspelbaar zijn en kunnen worden bijgehouden om succes te meten.

Linkbuilding is belangrijk

Linkbuilden is één van de belangrijkste SEO technieken, maar ook de moeilijkste. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk relevante links te krijgen op andere websites. Deze links moeten verwijzen in de vorm van een anchor tekst naar jou website of subpagina van de website.

Heeft uw website backlinks van hoge kwaliteit nodig?

Het bouwen van links kost tijd en vastberadenheid. Link Builders is gespecialiseerd in alle aspecten van het linkbuildingproces. Bepaal de metrics die nodig zijn om de naald te bewegen. Ontdek kwaliteitskansen op basis van die metriek voor backlinks in uw niche. Voer outreach die prospects converteert in verkregen links. Schaal het proces totdat de SEO doelen zijn bereikt. Volg alles om ROI te bewijzen en een winnende link strategie in te voeren in uw playbook.

Linkbuilding via blog artikelen

Blogartikelen of Gastpost is wanneer iemand toestemming krijgt om een blogbericht te schrijven voor mogelijke publicatie op een website waarvan hij niet de eigenaar is of waarvoor hij niet werkt. Webmasters moedigen gastplaatsing vaak aan als een manier om kwaliteitsinhoud aan hun website toe te voegen zonder dat ze de inhoud zelf hoeven te maken. De gastbijdrage komt ten goede aan de schrijver doordat hij meer bekendheid krijgt en vaak een link naar de website van de schrijver wordt geplaatst.

Wat zijn backlinks?

Een backlink is een link, die over het algemeen van de ene website naar de andere verwijst. (De backlink in de vorige zin is “achterlink” en hij wijst naar een Wikipedia-pagina). Het linkt over het algemeen van de ene pagina naar de andere, vaak op verschillende websites. Google telt de kwaliteit, kwantiteit en relevantie van deze links bij elkaar op om te bepalen hoeveel krediet een website krijgt.

Er zijn vele soorten links. Het identificeren van link types verbetert de efficiëntie bij het prospecteren van backlink targets, het organiseren van e-mail outreach inspanningen, het ontwikkelen van content en/of linkbare assets, en meer. Veel voorkomende link types zijn hieronder opgesomd.

Resource/links pagina’s
Resource pagina’s zijn vaak pagina’s met links, of bronnen. Dit type is geweldig omdat deze pagina’s vaak worden gemaakt met het doel om te linken naar verschillende websites. Linkpagina’s hebben over het algemeen geen inhoud nodig buiten af en toe een beschrijvingszin of twee.