Redenen om te investeren in Antwerps vastgoed

Dit is het meest uitgelezen moment voor een woning of bedrijfspand in Antwerpen kopen. Het is immers een tijd met een zeer lage rentestand en de vraag naar woningen in Antwerpen is enorm hoog. Een woning of bedrijfspand kopen in Antwerpen is dan ook een verstandig idee wat je al op zeer korte termijn een hoop geld zal gaan opleveren. We keken voor je naar redenen om deze investering nu te doen. We ontvingen deze informatie via een vastgoedkantoor in Antwerpen

Een stad met studenten 

Er wonen een hoop studenten in Antwerpen en dat worden er de komende jaren alleen maar meer. De hoeveelheid kamers die beschikbaar is voor deze studenten is heel beperkt waardoor er een flinke vraag is. Wie geld wil verdienen met een pand in Antwerpen doet er dan ook goed aan om te werken aan studentenhuisvesting. Daarbij speelt als voordeel mee dat Antwerpen een uitstekend openbaar vervoer netwerk heeft. Studenten kunnen gemakkelijk reizen door de stad heen. 

Veel expats 

Antwerpen is een stad die geliefd is bij buitenlandse bedrijven. Wie geen studenten in zijn huis wil doet er goed aan om vastgoed te verhuren aan expats. De vraag naar dit soort luxe woonruimte is groot en het is een perfecte investering. 

Toerisme en gezelligheid 

De toename van platforms zoals Airbnb maar ook het internet hebben ervoor gezorgd dat toeristen steeds beter de weg naar Antwerpen weten te vinden. Het gaat om een stad die een hoop toeristische trekpleisters kent waar mensen vanuit de hele wereld graag naartoe komen. Wie wil mee profiteren van dit toerisme doet er goed aan om te informeren bij een vastgoedkantoor in Antwerpen. Het is een stad die een hoop gezelligheid te bieden heeft waar jij als investeerder een bijdrage aan kan leveren. Sfeervol vastgoed is het ideale object om te verhuren. Profiteer en stap nu in.