Het belang van een tijdige dakinspectie

Een eigen woning is een kostbaar bezit en daar wilt u gegarandeerd zuinig op zijn. Achterstallig onderhoud, defecten en andere problemen aan uw woning wilt u het liefste voorkomen toch? Voorkomen is beter dan “genezen” en vaak ook een stuk goedkoper! Regelmatig een dakinspectie laten uitvoeren is daarom geen overbodige luxe maar hoort bij het onderhoud aan uw woning. Als in het dak een lekkage optreedt is de schade vaak aanzienlijk. Door een dakinspectie te laten verrichten kan een lekkage voorkomen worden en de daarbij behorende kosten kunt uitsparen.

Aandachtspunten waarop Dakwerkendirect.nl let tijdens een dakinspectie

Omdat daken dag in dag uit blootstaan aan allerlei weersomstandigheden is slijtage van het dak onvermijdelijk. Ook kunnen er gemakkelijk kleine beschadigingen ontstaan. Laat u een dakinspectie uitvoeren door Dakwerkendirect.nl, dan let onze medewerper op verschoven of beschadigde dakpannen. Heeft u een dak met dakleer of een bitumen dakbedekking, ook dan staat Dakwerkendirect.nl u graag bij tijdens een dakinspectie. Hierbij kunnen namelijk naden loslaten of beschadigingen ontstaan in het dakleerzelf waardoor deze niet meer waterdicht is.

De kosten van een dakinspectie wegen niet op tegen de ontstane kosten na een lekkage

Hoeveel het inspecteren van uw dak gaat kosten is afhankelijk van verschillende factoren. Een schuin dak is doorgaans duurder dan een plat dak bijvoorbeeld. Ook de soort dakbedekking is van invloed op de prijs. Het enige wat wij op voorhand kunnen zeggen is dat een dakinspectie vele malen goedkoper is dan de schade die kan ontstaan na een lekkage aan het dak van uw woning. Om een dakinspectie te laten uitvoeren kunt u eenvoudig ons offerte formulier invullen, wij geven u graag vrijblijvend een prijs waarna u altijd nog kunt beslissen om gebruik te maken van onze diensten al dan niet.

Dit artikel is geplaatst door (Suzan), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.
Geplaatst in: page