Badkamer renovatie bestellen

Als u op zoek bent naar een renovatie in de badkamer in Antwerpen, dan bent u naar de juiste plaats gekomen. D.S. Afwerking biedt allerlei oppervlakken, waaronder badkamers. Met hun uitgebreide ervaring in het veld kunnen ze uw badkamer transformeren om aan uw behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent om uw badkamer te verbouwen of er meer functionaliteit toe te voegen, D.S. zal in staat zijn om aan te pakken. Badkamerrenovatie Antwerpen staat elke dag voor u paraat.

Badkamer renovatie bestellen

Het achterste deel van het herenhuis werd volledig opnieuw ontworpen. Het is nu een slaapkamer met een en-suite badkamer. De begane grond is open en verbonden met de woon- en salongebieden. De bovenste verdieping heeft een grote speelkamer en een kantoor. Naast een badkamer heeft de bovenste verdieping ook een wasruimte. De eerste verdieping herbergt een grote slaapkamer, een kleedkamer en een toilet.

Bovenbouw veranderde drie gebouwen in één. De open haarden werden raamportals en opslagkasten en transformeren elk in een multifunctionele ruimte. Het interieur-ontwerp riep ook een Alice in Wonderland-gevoel, omdat het een dramatische pauze via de partijwanden omvatte. Dit is een uitstekend voorbeeld van de beste van de moderne badkamerconstructie. Het was een prachtige toevoeging aan de stad en creëerde een unieke sfeer.

Twijfel je nog of een badkamerrenovatie interessant is?

Niet doen! Niet alleen geniet je meer in een nieuwe badkamer, het is ook een verstandige investering. Bij RenoZen zijn we als specialist in badkamerrenovaties in Antwerpen, thuis in het renoveren van badkamers op maat. Twijfel je nog over een nieuwe badkamer, dan geven we je graag enkele redenen om je badkamer te laten renoveren.

Reden 1 l Omdat je eindelijk over een inloopdouche beschikt

Geef toe, die douchecabine voelt toch wat benepen aan? Een badkamerrenovatie in Antwerpen is het perfecte moment om een inloopdouche te installeren. Zo beschik je over een comfortabelere manier van douchen. En ja, ook in een net iets kleinere badkamer is een inloopdouche vaak perfect mogelijk.

Reden 2 l Meer kastruimte 

Staat je boordevol spullen? Bij een badkamerrenovatie in Antwerpen kun je meer kasten laten voorzien. Wij helpen je graag bij het kiezen van het perfecte badkamermeubel en zorgen uiteraard voor een perfecte installatie.

Geplaatst in: page