Hoe krijg je een schone container?

Reinigen van afvalcontainers

Wanneer je je afval container regelmatig schoonmaakt of laat schoonmaken, heb je minder last van stank en ongedierte. Weet je niet hoe je het beste je container kan schoonmaken of heb je liever dat een professional het voor je doet? Dan is dat probleem heel makkelijk op te lossen! Neem dan eens een kijkje bij VCS.

Reinigen van afvalcontainers

Hoe goed je je afvalcontainer ook leeg maakt, er blijft altijd vuil achter. Dit achtergebleven vuil zorgt voor onaangename geuroverlast en slechte hygiëne. Via bepaalde schoonmaakbedrijven heb je de mogelijkheid om je afvalcontainer te reinigen en ontsmetten. Door je afvalcontainers regelmatig te reinigen, voorkom je dat er vervelende geurtjes uit de container komen. Vooral de geur van ontbindend gft-afval trekt ongedierte aan. Met een schone container voorkom je overlast van maden, vliegen, andere ongedierte en stank. Het reinigen en ontsmetten verloopt altijd op een milieuvriendelijke en biologische manier. Het maakt niet uit of je particulier bent of een bedrijf hebt. Iedereen is welkom. Je hoeft de containers niet mee te nemen. De containers worden bij jou op locatie schoon gemaakt. De volgende soorten containers kunnen worden gereinigd: kleinere afvalbakken, groene- of gft-bakken, rolcontainers, grote afvalcontainers en palletboxen. Dit zijn de voordelen: je container wordt grondig gereinigd en ontsmet op locatie, containers van 40 tot 1200 liter worden schoongemaakt, er wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke en biologische reinigingsmiddelen, je container wordt aan de binnen- en buitenkant schoon gemaakt, er worden betaalbare prijzen gehanteerd en je kunt zelf kiezen uit eenmalige opdrachten of uit diverse abonnementen.

Hoe werkt het?

Als eerst boek je een reiniging. Dit kan eenmalig zijn of je kunt kiezen voor een abonnement. Nadat je een afspraak hebt geboekt, ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Daarna heb je nog 14 dagen om je te bedenken. Nadat deze bedenkdagen om zijn vindt de eerste reiniging plaats. Let op dat dit afhankelijk is van de afvalkalender van je gemeente! Bij de eerste reiniging krijg je een sticker op je container ter bevestiging van je abonnement. Middels deze sticker kan jouw container ook makkelijk worden herkend door de schoonmakers. Hoe fijn is dat?

Geplaatst in: page