Must-Have opties bij het bouwen van een huis

Een van de eerste dingen die we wilden doen zodra we verhuisden naar ons nieuwe huis was werken aan de enkele van de extra’s die we besloten om te wachten “om te doen” totdat we verhuisden in. Sommige van deze extra’s kunnen echt beginnen op te lopen bij het bouwen van een nieuw huis en proberen te bepalen welke functies je wilt dat de bouwer op te nemen. Tenslotte is het betrekken van een nieuw huis van begin tot eind duur, en je moet ergens een grens trekken! En, zelfs voor de beste budgetter zijn er onvoorziene kosten vanaf het moment dat u de beslissing neemt om te bouwen, of zelfs een bestaand huis te kopen. Dus, als u op enig moment tijdens het hele proces een manier vindt om het werk zelf aan te pakken en mogelijk een paar dollar te besparen, dan moedig ik u ten zeerste aan om dat te doen. Plus, het kan heel verhelderend zijn om een nieuw vak of taak te leren, en zeer bevredigend om sommige van uw huisprojecten zelf te voltooien. Geloof me, je zult je heel trots voelen als je je vrienden en familie er alles over kunt vertellen en met je handwerk kunt pronken als ze langskomen! Zelfs voor het uitkiezen van je tegels 

Must-Have opties bij het bouwen van een huis

Maar eerst zijn hier enkele dingen om over na te denken als u zich klaarmaakt om uw droomhuis te bouwen, of om plaats te nemen in een modelwoning van een verkaveling en alle kenmerken en voorzieningen door te nemen die de bouwer biedt bij het bouwen van een nieuw huis:
We gingen zitten in de display huis in de onderverdeling om de prijs uit de voorzieningen, het is zeer overweldigend! Bouwers houden ervan om zo veel mogelijk opties aan te bieden om nieuwe huiseigenaren te verleiden om een van hun huizen te kiezen boven een andere bouwer. In feite is er een reden waarom die display woningen zijn altijd zo mooi – ze zijn gevuld van boven naar beneden met vrijwel elke functie en optie ze kunnen krijgen in hen!

Daar zijn een paar redenen voor:

Ze willen dat je verliefd wordt op het huis, en met alle extra toeters en bellen, en stijlvolle on-point inrichting, het maakt de verkoop van hun huis ontwerp een stuk makkelijker.
Het geeft u, de toekomstige huiseigenaar een manier om te zien hoe het huis eruit zou zien met bepaalde voorzieningen in het.
Het kan ook maken het moeilijk voor u NIET voor te stellen een bepaalde voorziening in een huis, dus je voelt het moet een deel van het huis wanneer u de beslissing om te bouwen te maken. Probeer gewoon in gedachten te houden dat de “basis” prijs huis in de advertenties en op de borden die u gelokt om de onderverdeling in de eerste plaats is een veel andere versie van dat display huis dat je verliefd op. En misschien een versie die u nauwelijks zou herkennen!
Dus, houd dat allemaal in gedachten wanneer u gaat kijken naar een verkaveling met reeds gebouwde displays. Ze kunnen een beetje misleidend zijn. Vraag altijd hoeveel alle upgrades kosten in de display woning om een idee te krijgen van wat het zou kosten om dat “echte” huis te bouwen. Ik garandeer u dat de prijs veel hoger ligt dan wat er op het bord aan de voorkant van de buurt wordt geadverteerd. En, als het enigszins mogelijk, hebben de verkoper lopen rond de display met u en hebben ze wijzen op elke upgrade en hebben ze uit te leggen hoe het huis zou kijken op die bepaalde plek zonder het, want dat is het huis dat je koopt als je niet kunt veroorloven dat upgrade.

Met dat alles in gedachten en terug te keren naar het idee van het invullen van een aantal projecten zelf, zie deze manieren om display huisstijl te krijgen als je een meer fundamentele en realistisch budget. Het vereist nadenken over welke functies in eerste instantie moeten worden opgenomen bij de bouw van het huis, en welke functies en voorzieningen kunnen later worden behandeld. Er waren een paar dingen die voor ons een must waren.

Horizontaal uitgedaagd.

We wilden absoluut hogere plafonds en/of gewelfde plafonds om ons huis ruimtelijker te laten aanvoelen. Omdat we een ranchwoning met een smalle kavel wilden bouwen, hadden we een manier nodig om het interieur uit te breiden, vooral in de breedte, zonder dat het te klein of te gesloten zou aanvoelen. Een hoger plafond was de manier om dat te doen. Een andere must-have voor ons was ruw loodgieterswerk in de onafgewerkte kelder, omdat we er zeker van waren dat we op een gegeven moment het lagere niveau zouden afmaken, en we zouden daar zeker een volledige badkamer willen hebben als we dat doen.

Bouw een huis met een gewelfd plafond vanaf het begin

Als er elementen zijn die structureel van invloed zijn op het ontwerp van je huis, neem die dan vanaf het begin mee. Het kan vaak bijna onmogelijk en extreem duur zijn om ze later nog toe te voegen aan uw huis. Bijvoorbeeld, het toevoegen van een badkamer in de kelder als we besluiten om het af te maken zonder de ruw-in is niet onmogelijk, maar het zal onze fundering in gevaar brengen door onnodig in te breken om leidingen toe te voegen, het zal meer manuren wat resulteert in hogere arbeidskosten, en waarschijnlijk zal het extra materialen vereisen. Een ander voorbeeld, ik wilde echt een gewelfd plafond in de grote slaapkamer, maar om kosten te besparen bij het opstellen van ons eerste contract, hebben we het eruit geknipt om enkele duizenden dollars te besparen. Om nu terug te gaan en een gewelf in de slaapkamer te maken, zou vrij duur kunnen zijn en structureel misschien niet eens haalbaar.