Betaalbare veiligheidsdeuren

Als u op zoek bent naar een goedkope aanvulling op uw huis, wilt u misschien beschouwen op veiligheidsdeuren die veiligheid kunnen bieden in geval van inbraak of brand. Dit soort deuren zijn er in verschillende materialen die worden gebouwd om effectief te zijn bij het uithouden van indringers. Het ontwerp van uw veiligheidsdeuren bepaalt hoe goed ze indringers blijven. Hier zijn enkele van de meest populaire typen veiligheidsdeuren:

Betaalbare veiligheidsdeuren

Glasvezelversterkte veiligheidsdeuren zijn gemaakt om de aanval te weerstaan door hogesnelheidsobjecten zoals vuurwapens of assen. Deze deuren zijn eigenlijk eigenlijk heel stevig, maar ze geven inbrekers een echte uitdaging om er doorheen te komen. Fiberglass-veiligheidsdeuren kunnen ook bestand zijn tegen aanvallen van warmte en vlam. Deze deuren, die verkrijgbaar zijn in zowel interne als externe modellen, worden vaak aangeduid als kogelvrije deuren.

Houten veiligheidsdeuren worden meestal ingelijst met multiplex of spaanplaat.

Een dikke laag van deze materialen kan helpen voorkomen dat indringers in het deurkozijn gaten in het deurpaneel zelf schieten. De dikte van het multiplex of de raad zorgt ervoor dat geen penetratie mogelijk is via deze deuren. In veel gevallen is het niet nodig om veiligheidsdeuren met dit materiaal te frameren omdat ze zelfondersteunend zijn. Met andere woorden, ze hebben geen extra framing nodig om zichzelf te ondersteunen.

Met zoveel veiligheidsdeuren beschikbaar, kan het moeilijk zijn om de beste voor uw huis te kiezen. U kunt kiezen uit een breed scala aan deurafgroottes om op elk deurframe of het deurpaneel te passen. Wanneer u begint met winkelen, zijn er verschillende dingen die u moet overwegen na de deurmaat. Wilt u bijvoorbeeld een vergrendelapparaat op de deur of hebt u alleen de taki veiligheidsdeuren nodig om de indringers uit te houden?

Een manier om het meeste uit je veiligheidsdeuren te halen, is om een gloednieuwe technologie te krijgen die ze moeilijker maakt dan de oude veiligheidsdeuren die je al jaren hebt gehad. Nieuwe schoolveiligheidsglas is een doorbraak. Dit glas wordt gebruikt voor de gehele omtrek van uw huis en heeft functies die het moeilijker maken voor indringers om door te dringen. Als u zich zorgen maakt over de veiligheid van uw personeel en hoe anderen het glas zullen bekijken zodra de installatie is geïnstalleerd, is het Glass van de nieuwe school de juiste keuze voor u. Deze veiligheidsdeuren hebben ook een doelverhardingsproces dat hen nog moeilijker maakt om door te breken.

De meest geavanceerde technologie in veiligheidsdeuren wordt vertegenwoordigd door de beoordeling van 1910.1. Het is de criteria die worden gebruikt om de kracht en duurzaamheid van de deuren te beoordelen. Het is belangrijk op te merken dat de criteria die voor de rating worden gebruikt, niet hetzelfde zijn als die voor het kiezen van een verf of vernis voor uw huis. Wat de als 1910.1 betekent is dat de deurensterkte afhankelijk is van wat het wordt beoordeeld. Als uw deur bijvoorbeeld is beoordeeld volgens het Amerikaanse ministerie van Interiors National Fire Protection Association (NFPA) -standaarden voor Basic Fire Protection, dan deed het niet lastig met het gebruik ervan! U wilt een deur met brandbeveiliging die voldoet aan of overtreft de normen van de National Fire Protection Association.