Resultaten voor Woningbouw

Woningbouw la casa

Een woning bouwen met “LA CASA” is kiezen voor exclusiviteit en duurzaamheid. Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant. Vanaf het moment dat we starten met het bouwen van de woning bent U betrokken bij het ontwerp en de plannen. Woningbouw La Casa luistert naar uw wensen, in nauw overleg bepalen we de indeling van je toekomstige woning, welke bakstenen je wel of niet mooi vindt, welke dakpannen

 

Dewaele - Meer dan 60 jaar ervaring

Wie bij Dewaele binnenkomt, voelt meteen het verschil. Het start al van bij de eerste stappen in het bouwproces: je merkt de no-nonsenseaanpak en de wil om te luisteren. Later voel je de degelijkheid en duurzaamheid van de gebruikte materialen. Zodra je in je nieuwe houtskeletbouwwoning intrekt, voel je tot slot het unieke wooncomfort.

 

Woningbouw Vereniging Beter Wonen

Welkom op de website van Woningbouwvereniging Beter Wonen Goedereede. De woningbouwvereniging verhuurt en beheert woningen in de kernen Ouddorp, Goedereede, Goedereede Havenhoofd en Stellendam. Woningbouwvereniging Beter Wonen is een sociale woningbouwvereniging die zich bezighoudt met het bouwen en in stand houden van betaalbare huurwoningen voor mensen die niet zelfstandig of moeilijk in de woonbehoeften kunnen voorzien.

ibix

Vakmannen met Ervaring

Reeds 35 jaar zijn wij, de Algemene Bouwonderneming Erik Debal BVBA uit Roeselare, actief in de traditionele bouw van woningen en handelshuizen in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Wij werken steeds op maat van de klant en hebben zo ruimschoots ervaring opgebouwd in alle mogelijke bouwstijlen gaande van retro (bvb. pastoriestijl) tot strak modern metselwerk (gelijmd of met een bepaalde gevelbekleding) en dit voor open, halfopen of gesloten woningen. Specialist in gelijmd metselwerk en dumbed metselwerk!

 

Algemene Bouwwerken Van Damme

U woont in regio Oost-Vlaanderen en hebt bouwplannen? Dan maakt u maar beter kennis met Algemene Bouwwerken Van Damme. Dit team klaart de hele klus voor u. Van de fundamenten tot het dak. Zo bent u zeker van een constante follow-up. Bovendien staan wij erop uw deadlines te halen. En vraagt u voor elke bouwkwestie ons advies. Of u nu particulier bent of een bedrijf runt. Gevelreiniging

 

Ingrijpende trends in de woningbouw

Woningbouw is sterk onderhevig aan economische en demografische ontwikkelingen. Eenvoudig gesteld: als er meer gezinnen zijn in Nederland, moeten er meer huizen gebouwd worden. De wereld van woningbouw staat dan ook – door allerlei veranderingen in de maatschappij – niet stil. Dit zijn de drie meest ingrijpende trends van het moment:

 

Een eigen huis bouwen doet u met Groothuisbouw!

Een eigen huis bouwen doet u bij Groothuisbouw Emmeloord! Wij bouwen huizen in heel Nederland, aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. U kunt zelf het type woning kiezen en tot in de puntjes bepalen in welke uitvoering, kleurstelling of maatvoering uw huis wordt gebouwd. Gaat u een eigen huis bouwen met Groothuisbouw, dan bent u verzekerd van een perfecte timing en gestroomlijnd bouwproces.

 
Slaapkamers - Personal coach Mechelen - houten trap kopen - waterverzachter uitproberen