Resultaten voor Trapliften

 

Trapliften

Een traplift voor elke prijsklasse Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte traplift. We overwegen met u de voor-en nadelen per traplift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw trap. Enkel zo installeren wij de traplift die bij u en uw woning past. De prijzen van onze trapliften in Belgi sluiten aan op uw mogelijkheden.

 

Traplift

Trapliften, huisliften en stoelliften van Comfortlift Orona - lange levensduur door betaalbaar onderhoud - op maat gemaakt - 50 jaar ervaring.

 

Trapliften Vergelijken

Trapliften zijn er in verschillende soorten. Zo bestaan er modellen voor de rechte trap, voor de trap met bocht en modellen voor buitentrappen. Vrijwel op elk trapsoort is een traplift installatie mogelijk. Dit heeft ermee te maken dat een traplift maatwerk is en wordt gemaakt aan de hand van de juiste afmetingen. Hierdoor sluit het naadloos aan op uw trap. U kunt weer zorgeloos naar boven en naar beneden.

 

Wat is een traplift

Een traplift is een stoel die wordt voortbewogen door een elektromotor over een rail die is bevestigd op een trap. Een traplift wordt, indien mogelijk, bij voorkeur langs de muurzijde van de trap aangebracht. Een dergelijke lift is primair bedoeld voor personen die niet op eigen kracht naar boven of naar beneden kunnen. Over het algemeen zijn er voor de installatie van een traplift geen bouwkundige werkzaamheden nodig.

Onder trapliften verstaan we alle liften die over de trap, diagonaal, bewegen. Deze groep is onder te verdelen in: plateau trapliften, bedoeld voor rolstoelen stoelliften, een traplift waarbij men zittend over de trap beweegt. kindertrapliften, een traplift met een zitting speciaal geschikt voor kinderen. buitentraplift, ontworpen voor buitengebruik en is weerbestendig. obesitas traplift, bedoeld voor mensen met extreem overgewicht belastbaar tot 300 Kg.

 

smienktrapliften

Een tweedehands traplift is een stuk voordeliger dan een nieuwe. Maar is een gebruikte traplift wel veilig? Past dit ook in w woning? Wat zijn de traplift prijzen? En mocht u inderdaad een tweedehands traplift kopen, hoe zit het met de installatie, het onderhoud en de service? U wilt niet het risico lopen dat uw traplift het begeeft en u niet meer naar boven of naar beneden kunt.

 

Traplift informatie, advies en prijzen

In Nederland zijn een groot deel van de woningen voorzien n of meerdere trappen. Een trap is dan ook een essentieel onderdeel van de woning. Wanneer u ouder wordt of te maken heeft met een handicap kan de trap ook een groot obstakel vormen voor uw zelfstandigheid. Het plaatsen van een traplift kan er voor zorgen dat u veilig uw trap in gebruik kan nemen. Het ideale aan een traplift is dat u niet hoeft te verhuizen naar een gelijkvloerse woning en zelfstandig kunt blijven wonen. Op deze site vindt u alle informatie en advies die u nodig op het gebied van trapliften.

Trapliften

Wanneer uw trap uw mobiliteit in de weg staat, heeft Strobbe Mobility Solutions de meest geschikte, veilige en betrouwbare oplossing in huis. Het maakt niet uit welk type trap u heeft, Strobbe Mobility Solutions geeft het perfecte antwoord aan uw specifieke woon- en leefbehoeften. koerier Antwerpen