Resultaten voor Rolgordijnen

 

Rolgordijnen

Rolgordijnen op maat zijn de "passe partout" tussen de verschillende types van raamdecoraties. Door zijn eenvoud in uitvoering, zijn kwaliteit en zijn zeer eenvoudige bediening passen ze werkelijk in elk type van woning. Bovendien zijn ze zeer functioneel en praktisch combineerbaar met elke andere vorm van gordijnen. De grote keuze aan stoffen laat toe om de juiste stof te kiezen die de eigenschap heeft waarnaar je op zoek bent. We leveren kwalitatieve rolgordijnen.

Interieurdesigners

Rolgordijnen zijn stores voor binnenshuis die een rolsysteem hanteren (in tegenstelling tot jaloezieŽn of vouwgordijnen). Deze gordijnen passen in elke kamer. Rolgordijnen kunnen transparant, half-transparant of verduisterend zijn. Een rolgordijn is een opgerold gordijn, waarmee op een eenvoudige manier een raam ...

Woning-inrichten.be

Als je van plan bent om je woning in te richten check dan alle tips en bedrijven hier. Van interieurarchitecten tot schilders, verfwinkels, decoratiewinkels ... Ook aanbevolen bedrijven die rolrordijnen verkopen zijn bij ons te vinden.

Inspirerend-wonen.jouwweb

Rolgordijnen op maat gemaakt. Ook grote afmetingen. Vrijblijvend advies aan huis Scherpe Prijzen ∑ Eigen plaatsingsdienst ∑ Gratis advies aan huis ∑ Kwaliteitsproducten Typen: Rolgordijnen, Vouwgordijnen, Overgordijnen, Horizontale jaloezieŽn, Verticale lamellen, ... je kan ze hier vinden.

Multi Raamdecoratie

Rolgordijnen op maat online bestellen bij Multi Raamdecoratie. Bent u op zoek naar een rolgordijn voor in uw woonkamer, slaapkamer? Of een dakkapel of dakraamvensters rolgordijn? Dan bent u bij Multi Raamdecoratie op de goede plek. Wij maken, in onze Nederlandse fabriek, rolgordijnen op de door u gewenste afmetingen. Het rolgordijn opmeten gaat zo. De rolgordijnen zijn te bestellen in vele verschillende kleuren, stoffen of dessins. Hoogwaardige Nederlandse kwaliteit rolgordijnen tegen een zeer scherpe prijs. Binnen 5 dagen bij u thuisbezorgd. Alle rolgordijnen van Multi Raamdecoratie worden speciaal voor u gemaakt. Precies op maat voor bijvoorbeeld uw keukenraam of badkamer raampje. Zo weet u zeker dat uw rolgordijn precies past zoals u het bedoeld heeft. Voor grote, brede ramen zijn er de XL rolgordijnen. Deze extra brede gordijnen zijn te bestellen tot een breedte van 350cm. En niet alleen de maten zijn per gordijn in te geven.

Ebbers Wonen

Nog altijd zeer populair in de woon, slaap- of werkkamer. Het rolgordijn kenmerkt een mooie, strakke uitstraling. Wij maken de rolgordijnen geheel op maat. Er zijn vele modellen, stoffen, kleuren, dessins en accessoires. Pas ronde-, vierkanten ringen of bijzondere franje toe. Dit maakt het prachtig. CreŽer met ons je 'eigen' rolgordijn. Transparant ťn verduisterend? Kiezen tussen transparant of verduisterend? Dat is bij rolgordijnen helemaal niet nodig. Met de durolgordijnen van Stijllux ben je flexibel in de mate van lichtinval. Een rolgordijn met twee stoflagen die over elkaar heen kunnen bewegen. Laat je informeren door de adviseurs van Ebbers Wonen over de mogelijke toepassingen.

Rolgordijn wikipedia

Een rolgordijn is een gordijn dat op- en afgerold kan worden, en waarmee eenvoudig een raam afgedekt kan worden. Er zijn speciale verduisteringsrolgordijnen. Dergelijke rolgordijnen laten geen licht door. Aan de zijkanten loopt zo'n rolgordijn door een rail, om te voorkomen dat daar licht langs zou kunnen. De beste verduistering wordt verkregen door toepassing van een cassette of afdekplaat om of voor de bovenrol. Er zijn ook rolgordijnen met alleen verduisterende stof (zonder geleider). Rolgordijnen met verduisterende stof zijn de beste vorm van binnenzonwering. Vooral met lichte of gemetalliseerde stof. In de regel bestaat de stof uit 2 lagen. Met 3, 4 of 5 lagen (laminatie) wordt de isolerende / zonwerende factor verhoogd. Stof uit een stuk met daarin een verduisterende massa geperst, is niet geheel verduisterend. Dit noemt men vaak "Stoplite" mannelijke stripper

huitemadrachten

Bij Huitema woninginrichters vindt u altijd het rolgordijn dat bij u en uw interieur past. In onze winkel in Drachten vindt u een zeer ruime keuze in rolgordijnen

Houten trap - waterverzachter - onesie kinderen - toegangscontrole