Plateaulift

 

Plateaulift – Strobbe Liftsystemen

Bent u op zoek naar een ideale en budgetvriendelijke oplossing voor de verplaatsing van een rolstoel of van uw goederen naar een ander niveau? De plateauliften van Strobbe Mobility Solutions kunnen elk hoogteverschil moeiteloos de baas. De ideale manier om gebouwen en verdiepingen toegankelijk te maken.

Meer Leveranciers in Plateauliften

Domincare

Plateauliften vrijstaand, voor de trap of met schacht Een uitgebreid assortiment plateauliften tegen scherpe prijzen, gebaseerd op ruim 20 jaar ervaring in rolstoel-toegankelijkheid van woningen en gebouwen Plateauliften voor rechte en gebogen trappen Onze compacte trap-plateaulift heeft een plateau afmeting van 80 x 65 cm, deze plateaulift kan worden geplaatst bij een trapbreedte van slechts 85 cm. Ondanks de maximale belasting van 300 kg functioneert de lift op accu’s waardoor er geen kabels langs de geleiderails lopen, en de lift hiermee automatisch is voorzien van een noodstroom voorziening. De bovenste geleiderail van de plateaulift is tevens te gebruiken als trapleuning. domilift-trapplateaulift-plc_rvs_500x665 traplift-platealift-voor-de-trap-vrij-800x600-witRechte trappen en trappen met bochten Onze hefplateau’s zijn geschikt voor zowel rechte als gebogen trappen en voor het overbruggen van meerdere verdiepingen.

Lathu

Omdat niet iedere rolstoelgebruiker geholpen is met een traplift, gaan we bij Lathu een stapje verder. Zo is er de plateaulift. Met de platformlift van ThyssenKrupp kan je met je rolstoel eenvoudig van het ene verdiep naar het andere. Je kan eenvoudig het platform oprijden en je veilig verplaatsen zonder extra hulp.

Plateauliften voor elke trap

De Stannah plateauliften zijn dé perfecte oplossing voor rolstoelgebruikers om trappen – zowel binnen als buiten – te kunnen gebruiken. Doordat u kunt kiezen uit 6 verschillende formaten plateaus, past uw plateaulift perfect bij uw behoeften en uw trapsituatie. De steunen van de liften kunnen zowel op de treden, als aan de muur worden bevestigd. Huis te koop Spanje

Trapliftcentraal

Een plateaulift of platformlift kunt u kopen of huren voor buiten of binnen. Wij hebben een overzicht van de leveranciers en de platformliften in Nederland. Een plateaulift of platformlift is voor bijvoorbeeld rolstoelen of goederen, of gewoon om op te staan. Het is een goed alternatief voor een traplift of een huislift. De prijs is een stuk lager dan die van de gewone lift in huis. Maar waar vindt u goede plateauliften en wat zijn de prijzen?

Tussen de Plateaulift en Platformlift zit een groot verschil. De platformlift komt vaak met een cabine en lijkt nog het meeste op de gewone huislift. Maar dan is de lift in feite speciaal gemaakt voor rolstoelgebruik. Zo is de rolstoel platformlift vaak wat groter dan de gewone huislift en ook zijn de knoppen wat makkelijker te bedienen vanuit de rolstoel. Kijk voor meer informatie en alternatieven ook op onze pagina over rolstoel huisliften. onesie kopen

ACE Plateauliften

De Ace-Liften Plateautraplift wordt veelal gezien als een uitstekende hulp bij diagonale verplaatsing. Het biedt de uitkomst voor personen die moeilijk of niet de trap kunnen gebruiken. Door ruimtegebrek waardoor er geen hellingbaan gecreëerd kan worden of wegens het visuele aspect, is de rolstoelliften van Ace-Liften een uitstekende oplossing. Door het toepassen van een trapplateaulift kunnen alle doelgroepen toegang krijgen tot iedere ruimte en woonomgeving. Zo kan je met minimale bouwkundige aanpassingen een goede oplossing creëren die tevens weinig ruimte in beslag neemt. Een verdiepte put in de vloer is bij al onze modellen niet nodig. Onze trapplateauliften kunnen in de breedst inzetbare uitvoering voorzien worden zodat het comfort en gebruiksgemak wordt verhoogt. Door de diversiteit aan modellen zult u voor iedere trapopgang een passende oplossing hebben. Zowel een rechte als gebogen trapopgang behoort voor beide varianten tot de mogelijkheden. De trapplateaulift is tevens buiten te plaatsen. De plateautraplift gaat over de trap en klapt automatisch in wanneer de lift niet gebruikt wordt. Na het automatisch inklappen van de rolstoellift is de trap weer toegankelijk voor mensen die geen gebruik maken van de rolstoellift.

Wat is een plateaulift

Een plateaulift is een lift met een platform die in een openbaar gebouw, winkel, sportcentrum of trappenhuis geplaatst kan worden. De liften kunnen eenvoudig een klein hoogteverschil overbruggen en zo het gebouw toegankelijk maken voor rolstoelgebruikers of kinderwagens. De plateauliften van thyssenkrupp kunnen zowel op een rechte trap als op een trap met bochten geplaatst worden. Onze plateauliften zijn verkrijgbaar in zowel binnen- als buitenuitvoering.

Een plateaulift is dus een een hef plateau die u omhoog brengt. Met dat plateau kunt u van boven naar beneden worden gebracht, en visa versa, met uw hulpmiddel (bijv. rolstoel). Zo hoeft u niet boven aan de trap over te stappen op een andere rolstoel bijvoorbeeld. Ook de rollator kunt u dan gewoon meenemen. Als het hoogteverschil te hoog is voor een drempelhulp en een hellingbaan te groot is voor het stuk grond dan is een plateaulift de oplossing.

Hoe kan een plateaulift helpen bij mijn probleem?

Heeft u voor uw voordeur een trappetje van drie treden waardoor u dus eigenlijk niet de deur uit kan met een rollator of rolstoel? Dat is dan nu geen probleem meer. U kunt weer zo vaak weg als u wilt door het gebruik van een plateaulift. Ook binnenshuis kunt u zo’n lift plaatsen. Een voordeel is dat u niet hoeft over te stappen zoals u dat wel moet doen bij een traplift. Zo kunt u langer genieten van uw huis en blijft u zelfstandig. Dit is vooral handig als het hoogteverschil te groot is voor een drempelhulp, maar te klein voor een echte lift.