Liftstoelen

 

Liftstoelen

Wanneer uw trap uw mobiliteit in de weg staat, heeft Strobbe Mobility Solutions de meest geschikte, veilige en betrouwbare oplossing in huis. Het maakt niet uit welk type trap u heeft, Strobbe Mobility Solutions geeft het perfecte antwoord aan uw specifieke woon- en leefbehoeften.

Meer Leveranciers in Liftstoelen

StandUp Liftstoel Art.nr. ERLZSU001

Met de StandUp Liftstoel kan een zorgverlener de patiënt die niet zelfstandig van de grond kan opstaan snel, veilig en gemakkelijk helpen. Tips Bij het tillen is het van belang dat de zorgverlener het lichaam zo weinig mogelijk belast. Lees hier hoe je dat kunt doen. Opklapbaar Door de patiënt in het zitje te schuiven, kan de StandUp hem op een comfortabele manier naar een zittende positie liften. De StandUp liftstoel is opklapbaar en gemakkelijk mee te nemen. Aanbevolen door professionals Inclusief draagband Instructie is op de liftstoel gedrukt Geen assemblage nodig voor gebruik Werkt zonder batterijen die opgeladen moeten worden

Een lift-stoel is de perfecte oplossing voor snel en veilig tillen vanaf de vloer

StandUp is een lift-stoel en een nieuw soort hulpmiddel in de SystemRoMedic™ productlijn. Door StandUp te gebruiken, kan één enkele zorgverlener snel, veilig en gemakkelijk iemand die op de grond ligt en niet zelf op kan staan, helpen. Op een veilige en comfortabele manier, tilt StandUp de zorgvrager naar een zittende houding, klaar voor opstaan of verplaatsen naar een rolstoel.

Van de Liftstoelen van Recliner van de leermacht het Triplexkader met Regelbare het Trillen Wijze

Deze stoel beweegt zich met vloeibare motie van één positie aan een andere. De dekking is gemakkelijk schoon als een drank morserij is of het voedsel wordt gelaten vallen. . De doorgenaaide rug is zo klassiek aanbiedend enkel een aanraking van verfijning aan uw decor. Grote stoel ook voor de bejaarde leden van uw familie die enkel weinig extra in status verstrekken. Keusstoel voor alle leden van familie zal zijn. Snelle Details Type: Woonkamermeubilair, Één Seat Materiaal: Het Leer van Pu Faux Regionale Stijl: Moderne Stijl Verschijning: Modern Plaats van Oorsprong: Zhejiang, China (Vasteland) Merknaam: Artisanaal Ontwerp Modelaantal: L6234 Functie: Elektronische Multifunctie Recliner Seat: zak spring+foam Kader: triplex Kleur: velen kleuren kunnen keus zijn Globaal (cm): 82Wx 92D x 101H cm Specifiek Gebruik: Huisvermaak mortex gietvloer

Traplift: Handicare

Een traplift is een betaalbare en comfortabele oplossing als traplopen niet (meer) lukt. Dankzij een goede traplift kan u gewoon in uw vertrouwde huis blijven wonen. U kan de trap onder alle omstandigheden, zonder moeite, blijven gebruiken. Vergeet dus een noodgedwongen verhuis of het idee om 'beneden te slapen'. Voor elke trap bieden we een passend liftsysteem. Onze trapliftsystemen kunnen hoogtes aan tot 20 meter. Meerdere verdiepingen overbruggen is geen probleem. We laten u kiezen uit vrijwel alle types liftstoelen en verschillende uitvoeringen.

Liftstoelen van thyssenkrupp Home Solutions

De Swing traplift van thyssenkrupp Home Solutions is vanwege zijn flexibiliteit in het algemeen de meest geschikte traplift binnen Amsterdamse huizen. De “ode aan de traplift” van Remco Campert (hier klikken voor de weergave) dient als voorbeeld. Voor de andere trapliften verwijzen we naar de bijgevoegde presentatie. Het trapliftstoeltje van de Swing traplift draait mee met de gemaakte beweging ( zie afbeelding links). Het stoeltje start en stopt op plekken die het makkelijkst toegankelijk zijn. In bijna alle installaties kan de gebruiker bij het eindpunt weg van het trapgat stappen. Dat geeft een veilig gevoel. COVERBAND

Wat zijn liftstoelen

lift stoelen zijn gespecialiseerde soorten meubels ontworpen om mensen in en uit een zittende positie te helpen. lift stoelen lijken op andere gestoffeerde stoelen, maar zijn gebouwd met een motor die de stoel omhoog of omlaag beweegt. Wanneer u uit de stoel te krijgen, drukt u op een knop en de motor kantelt de stoel rechtop, zodat je gewoon kunt lopen uit de stoel. Als u wilt gaan zitten, het gewicht als u mager op de stoel activeert het mechanisme en de motor grijpt, en de stoel wordt verlaagd in de zitpositie.

Er zijn vele redenen waarom mensen kan de hulp van een stoeltjeslift nodig. Het merendeel van de mensen die ze gebruiken hebben een soort van lichamelijke handicap en de kracht hebben verloren in zowel hun boven- of onderlichaam. Mensen met aandoeningen zoals de knie en heup voorwaarden; artritis, ziekte van Parkinson; reuma; ziekte van Lou Gehrig (ALS); toevallige verwonding; spierdystrofie; postoperatieve omstandigheden; neuromusculaire ziekten; en degeneratieve gewrichtsaandoening kunnen baat hebben bij een stoeltjeslift. Kunnen bruikbaar zijn bij het verlengen van de kwaliteit van het leven, omdat de normaalspanning krijgen op en neer kan LE inactiviteit - een belangrijke factor bij de verdere daling van spiertonus.