Resultaten voor chaletbouw

Chaletbouw La Casa - Kies voor exclusiviteit en duurzaamheid.

Chalets bouwen is de specialiteit van La Casa. Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant. Reeds van in het begin van de chaletbouw bent U betrokken bij het ontwerp en de plannen. Nadat wij het architectenplan hebben ontvangen, starten wij met het visualiseren van uw project. Met onze vrije medewerkers, architecten, tekenaars, ingenieurs, studiebureaus en aannemers, hebben wij meer dan 40 jaar chaletbouw ervaring verzameld.

 

HC Bouwen Pijnacker

COMFORTABEL WONEN BEGINT VANDAAG Dakkapellen, kozijnen, chalets, serres en overkappingen... Voor meer informatie over onze Chaletbouw, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

 

Elite Immobilier Crans-Montana

Wij hebben diverse bouwkavels in Crans-Montana en omstreken in onze portefeuille. Het is mogelijk om het door u gewenste chalet te laten bouwen. Hiervoor werken wij samen met architecten uit de omgeving. De architect zorgt voor de uitvoering van de plannen, de aanvraag van de diverse vergunningen alsmede de gehele bouwbegeleiding tot en met de oplevering van uw chalet. De bouwtijd voor een chalet bedraagt tussen de 7 en 9 maanden. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook diverse chalets laten zien. Ook in het weekend staan wij tot uw beschikking.

 

D&G chaletbouw - uw chalet op maat laten bouwen!

Bent u opzoek naar een nieuw chalet of mantelzorgwoning? D&G Chaletbouw is een bedrijf dat nieuwe chalets en mantelzorg woningen op maat en naar wens van de klant bouwt. Wij zijn gevestigd in Veenendaal waar de woningen worden gebouwd in een fabriekshal van 1250 m2. Wij verwelkomen u op Afspraak om u kennis te laten maken met onze producten.

 

Top totaal

Gedurende het aankooptraject van een chalet zult u tal van zaken tegen komen waar rekening mee gehouden dient te worden. De kavelsituatie; wat is er mogelijk. Maar ook regelgeving m.b.t. vergunningen. Kortom: Wat is binnen de gegeven kaders het maximaal haalbare om uw wensen te realiseren…

 

Bergies

Niet alleen is De Bergjes dé locatie voor het kopen en huren van chalets, maar ook voor chaletbouw. Stel uw eigen droomchalet samen. Geef ons uw wensen door en samen komen wij tot een besluit hoe uw droomchalet samengesteld wordt. Dus speciale wensen voor de indeling, specificaties of extra toevoegingen? Wij helpen u graag verder om uw droomchalet te realiseren.

 

Chalets te koop

Chalet Invest biedt u een breed aanbod van uiteenlopende voordelige chalets, online! Onze website is speciaal ingericht om het u gemakkelijk te maken. Bekijk al onze actuele chalets die te koop staan en vindt direct alle specificaties, foto’s en overige informatie van de chalet die uw interesse heeft gewekt

 
Verticale lamellen