Resultaten voor Camerabewaking

 

Camerabewaking

Camerabewaking is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Opgenomen beelden van bewakingscameras worden bijvoorbeeld steeds vaker gebruikt om twijfel op te heffen en zelfs als aanvullend bewijs bij misdaden. Wilt u vandaag niet investeren in de aankoop van camerabeveiliging, dan kan u bij Trium ook kiezen voor een renting formule van surveillance camera’s en toebehoren. Trium biedt verschillende oplossingen.

Camerabewaking nodig? - Alleen het beste goed genoeg

Bascom is dé bewakingscamera specialist. Zoekt u een draadloze camera of bewakingscamera die u eenvoudig zelf kunt aansluiten? Of wilt u een camerasysteem laten installeren? Dan bent u bij Bascom aan het juiste adres.

Draadloos Alarmsysteem

Alco Security NV gebruikt een revolutionair alarm voor de beveiliging van objecten. Het is geschikt voor woningen, winkels, kantoren, magazijnen, werkplaatsen enz. Het rapporteert inbraken, brand, medische problemen, overvallen en mogelijk andere risico’s. Het systeem biedt tevens automatisering in de woning (bediening van apparaten op afstand, beheer van de verwarming, inschakeling van apparaten door detectie van beweging, detectie van opening of via een afstandsbediening).

Camerabewaking Wikipedia

Cameratoezicht is het houden van toezicht op een gebouw, gebied of (groepen) mensen met behulp van bewakingscamera's. Er zijn verschillende doelen voor cameratoezicht mogelijk, zoals handhaving van de openbare orde en veiligheid, maar ook verkeerstoezicht, tellingen van personen of voertuigen of crowd-control. Opgenomen beelden kunnen door de politie en het Openbaar Ministerie worden gebruikt voor opsporing en vervolging. De Engelse term voor cameratoezicht en camerabewaking is camera surveillance, en het is (veelal) een vorm van closed-circuit television (CCTV), maar dient daarmee niet verward worden; het begrip CCTV heeft veel meer toepassingen dan cameratoezicht alleen.

Camerabewaking nodig

Al ruim 15 jaar mogen wij onszelf Camerabewaking specialisten noemen. Ons Camera installatie werk doen we dan ook met passie voor techniek. Wij helpen u dan ook graag met het beveiligen van uw object doormiddel van een Camera Installatie systeem.. Met ruim 25 camerainstallatie medewerkers bieden wij u onze kennis en ervaring en komen graag bij u langs voor persoonlijk advies. Of het nu gaat om 1 of meerdere camera's binnen of buiten voor een huis, kantoor of terrein in binnen of buitenland.

Camerabewaking voor Bedrijven

Wij leveren bewakingscamera’s voor scherpe prijzen met de mogelijkheid voor een volledige installatie. Bel ons voor een prijsindicatie op 088 1120 444 – of vraag het aan bij het afronden van uw bestelling. Onze beveiligingscamera’s zijn gemakkelijk te bedienen via de gratis bijgeleverde software & app voor tablets & smartphones. U kunt bij ons terecht voor HD-TVI, WiFi & IP Beveiligingscamera’s.

Camerabewaking: beveiliging in en rondom uw huis

Wilt u op elk moment van de dag zicht hebben op uw woning? Kies dan voor camerabewaking. U heeft niet alleen op het moment zelf zicht, maar ook de mogelijkheid om de beelden terug te kijken als u een avond van huis bent geweest. Lees hier alles over de verschillende mogelijkheden en de gemiddelde kosten.

vs-beveiliging

U wilt graag een oogje in het zeil houden, ook als u niet aanwezig bent. Met een professioneel camerabewaking systeem heeft u een paar extra ogen op elke plek die u wilt bewaken. Gemakkelijk voor veel situaties op het werk. Het is een aantoonbaar (preventief)middel tegen diefstal, vandalisme en overvallen. HD IP camerabewaking maakt veel mogelijk, overal real-time camerabeelden bekijken en opvragen, opname en waarschuwen bij een bepaalde gebeurtenis, maar ook b.v. klanten tellen of missende objecten registreren. De mogelijkheden van camerabewaking van V&S beveiliging zijn bijna eindeloos! Onze adviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie en eisen. Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende bewakingscamera opties en stellen samen met u een complete camerabewaking oplossing samen door bijvoorbeeld sterke infrarood nachtcamera’s te combineren met binnen camera’s.

Alles van Videobewaking ...

Onze kleinste bewakingscamera's zijn de zogeheten spy-camera's of pinhole camera's. Deze kleine camera's zijn bijvoorbeeld ingebouwd in een horloge of kunnen worden verwerkt in bijvoorbeeld plafonds, wanden en meubels. Hoewel deze camera's erg klein zijn, bieden de opnames van deze camera's toch de zelfde scherpe beeldkwaliteit als de reguliere bewakingscamera's uit ons assortiment.