Resultaten voor vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnenes, ook wel American stores genoemd zijn al jaren dé raamdecoratie bij uitstek. Door hun strakke lijn zijn ze geknipt voor moderne interieurs. In een klassiekere woonomgeving worden ze eventueel gecombineerd met overgordijnen. De prachtige luxieuse stoffen uit ons aanbod vouwgordijnen maken het u niet gemakkelijk om een keuze te maken. De collectie omvat een uitgebreid gamma van kleuren, stofkwaliteit en transparantie. Bovendien zijn onze stoffen eveneens geschikt voor overgordijnen en ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. We beschikken ook over een ruim gamma van voeringsstoffen, lichtbeschermend, geluiddempend en totaal verduisterend.

Entry

Hoge kwaliteit vouwgordijnen voor de laagste prijs Onze stoffen en ophijssysteem hebben wij speciaal geselecteerd op kwaliteit. Onze kamerhoge stoffen vertonen nagenoeg geen krimp en zijn ideaal voor het vervaardigen van vouwgordijnen. Gezien wij als fabrikant direct aan de consument leveren zonder tussenhandel, wij onze overheadkosten laag houden, en de verkoop via internet, kunnen wij onze vouwgordijnen voor zeer scherpe prijzen aanbieden, zonder in te boeten op de kwaliteit

Raamdecoratieshop

U ziet hier de verschillende vouwgordijn types die wij leveren. Standaard, Top Down, Day Night en onze eye catcher Silver Blind. Een aantal van deze systemen is door on zelf ontwikkeld zoals het Dual Day and Night vouwgordijn. Bij deze gordijnen kunt u kiezen tussen transparant overdag en dicht s'avonds. Een gratis knipstaal kunt U aanvragen via ons aanvraagformulier. Uw vouwgordijnen kunnen worden vervaardigd in elke breedte en hoogtemaat tot in Stappen van 0,5 cm nauwkeurig. De minimale en maximale afmetingen kunt U terug vinden op onze pagina produktinformatie vouwgordijnen. Deze zijn afhankelijk van het type vouwgordijn U kiest. Onze stoffen zijn speciaal voor vouwgordijnen geselecteerd op hun eigenschappen, 100 % polyester met een hoge kleur echtheid, nagenoeg krimpvrij en strak vallend. Veel van onze stoffen zijn echte merkstoffen en van de hoogste kwaliteit. De baleinen zijn verwerkt in ingestikte tunnels met 4 mm glasvezel baleinen Voorzien van klitteband en transparantie ringetjes voor het gemakkelijk afnemen, wassen en terug plaatsen. Wit metaal verzwaringsprofiel van 2 cm hoog voor extra stabiliteit. Het optrekkoord kleur wordt zoveel mogelijk aangepast aan de kleur van de stof Wij geven U als CBW erkend woonwinkel vijf jaar garantie op onze systemen.

Bestel je vouwgordijn op maat | KARWEI

Nieuwe gordijnen, jaloezieën of lamellen ophangen: dat doe ik makkelijk zelf, denk je. Valt dat even tegen! Met de KARWEI Montageservice zijn ook ‘kleine’ klussen als deze snel voor mekaar. Wil je weten hoe de KARWEI Montageservice werkt?

Raamdecoratie.com

Wil jij een romantische, klassieke of juist huiselijke sfeer creëren? Dan zijn vouwgordijnen iets voor jou! Vouwgordijnen hebben horizontale vouwen in de stof, waardoor ze zich niet oprollen, maar opvouwen. Met een bedieningskoord of -ketting, bepaal je zelf de lichtinval en het zicht naar buiten. Vouw je het gordijn op, dan heb je optimaal lichtinval en zicht naar buiten. Vouw je het gordijn uit, dan kun je genieten van privacy. Vouwgordijnen zijn er in verschillende stofsoorten, van transparante stoffen tot verduisterende stoffen. Welke kies jij? Ontmossen van daken

Direct Online Samen Te Stellen?

In vouwgordijnen, ook wel bekend als Roman Shades van Luxaflex, zitten er horizontale vouwen in de stof. Ook hebben ze een systeem waardoor de gordijnen zich kunnen invouwen. Een vouwgordijn is een combinatie van de traditionele gordijnen met het snelle gebruiksgemak van rolgordijnen. Hiermee onderscheiden vouwgordijnen zich op decoratief en of functioneel gebied van de andere soorten raamdecoratie. Met een vouwgordijn kunt u daarom een huiselijke en stijlvolle sfeer creëren. Vouwgordijnen zijn eenvoudig te bedienen met een ketting. Als u het gordijn opvouwt, dan heeft u optimale lichtinval en perfecte uitkijk naar buiten. Vouwt u het gordijn uit...

Dizas.be

Indien u langs gaat bij een Diaz dealer dan kan u een professionele presentatie van de producten verwachten evenals deskundig advies. Een bezoek aan huis behoort zeker tot de mogelijkheden zodat doordachte keuzes gemaakt worden. De gekozen raamdecoratie wordt nauwkeurig opgemeten en zorgvuldig geïnstalleerd. Als kers op de taart is de dienst na verkoop excellent zodat u steeds in de optimale omstandigheden van uw Diaz raamdecoratie kan genieten.

CREATIEF-INTERIEUR

Vouwgordijnen zorgen zowel in traditionele als in moderne interieurs voor een moderne, warme look. In combinatie met overgordijnen of sierpanden vormen vouwgordijnen een uitstekend geheel. Of waarom geen twee vouwgordijnen combineren? De eerste transparante stof laat overdag het licht binnen en de andere in gesloten stof zorgt ’s avonds voor meer intimiteit. Op de manuele optreksystemen geven wij zelfs 10jaar garantie!

Boxsprings - Personal trainer Mechelen - Express zendingen - Luchthavenvervoer Brasschaat - Onesie kind