Resultaten voor Vochtbestrijding/kelderdichting

Vochtbestrijding en kelderdichting

De eerste stap bij vochtproblemen is de bron van het probleem vinden. Dit laat je het best over aan een vochtspecialist want er zijn vaak meer dingen samen die het probleem te creëren. Wij zijn vochtexpert en hebben meer dan 500 huizen vochtvrij gemaakt. Als geregistreerde vochtspecialist pakken wij met vakmanschap en inzicht elk vochtprobleem in uw woning, winkel of kantoor aan en leveren kwaliteit binnen de afgesproken tijdstermijn. In overleg werken wij de beste oplossing uit, steeds rekening houdend met het vochtprobleem. Met Vochtmanneke ‘vochtbestrijding in West-Vlaanderen’ is vocht voorgoed weg.

 

Vochtdoorslag

Vochtdoorslag is een verschijnsel dat wordt veroorzaakt doordat de bouwmaterialen waarmee wanden gebouwd zijn poreus zijn of worden in de loop van de tijd. Dit komt met name voor met gemetselde wanden en veelvuldig in kelders en ruimtes die onder het maaiveld liggen. Ook door verandering in de bodem (bodemverzakking) en veranderingen in het grondwater, en door toenemende neerslag nemen de problemen met vochtdoorslag toe. De term vochtdoorslag wordt afwisselend gebruikt met optrekkend vocht en condens omdat niet altijd direct duidelijk is waar het probleem vandaan komt. Steenachtige gevels nemen door hun poreuze karakter al op natuurlijke wijze vocht op, maar het grootste deel van het doorslaande water dringt via lekkende voegen door in het metselwerk. Dit komt met name veel voor in Amsterdam bij (kelder)wanden die in (half)steens verband zijn gebouwd. Omdat de problemen met (half)steens muren al snel zichtbaar werden is men overgestapt op het bouwen van wanden met een spouwmuur, maar ook dat is geen garantie voor het voorkomen van vochtdoorslag. Dit heeft te maken met het feit dat spouwmuren vaak geďsoleerd zijn. Hierdoor is er een vochtbrug ontstaan waardoor vocht van de buitenwand getransporteerd wordt naar de binnenwand.

auto opkoper

Vochtbestrijding kelder

Meesterklusser staat voor vochtbestrijding in de ruimste zin van het woord. Wij werken voor particulieren en bedrijven over heel West-Vlaanderen. Wij starten steeds met een bezoek bij u ter plaatse om de precieze oorzaak van het vochtprobleem in de kelder te achterhalen. Na diagnose gaan we in het geval van optrekkend vocht over tot het verwijderen van beschadigde muurbekleding. Vervolgens worden op vaste afstanden en zo dicht mogelijk bij het vloeroppervlak gaatjes geboord waarin het vochtwerend product onder druk wordt ingespoten. Het product verspreidt zich in de muurconstructie en vormt een horizontale barričre tegen opstijgend vocht. Dat is de meest effectieve manier van vochtbestrijding.

 

Vochtbestrijding - Webdesign Rijswijk, Den Haag, Rotterdam, Leiden

Last van vochtproblemen in huis? Onze experts helpen u graag. Contacteer ons nu! Services: Vochtbestrijding, Kelderdichting, Muren injecteren, Gevels impregneren, Betoninjecties, Schim

 

Vochtbestrijding - Vakmannen met Veel Ervaring

In 1988 werd de bvba Aquastra opgericht en specialiseerde zich in gevelreiniging. Vier jaar later werkten er al 6 werknemers. Dankzij diverse onderzoeken van de WTCB en de Monumentenzorg kon Aquastra zich verder specialiseren in het renoveren van gevels. Daarnaast werd een industriële bouwkundige ingenieur aangeworven die de firma vertrouwd maakte met betonrenovatie. Op dit moment werken we met een 30-tal werknemers en blijven we groeien. Al onze medewerkers volgden de specifieke opleiding "gevelreiniging".

opkoper BMW

Vochtbestrijding algemeen - Lek-Tech Vochtwering

Of het nu gaat om een schimmelplek op de slaapkamermuur of het vollopen van uw kelder, Lek-Tech is gespecialiseerd in constructieve vochtwering. Constructief wil zeggen dat wij alles kunnen opsporen en behandelen op het gebied van gevels, funderingen, kelders, vloeren enzovoorts. Door jarenlange ervaring is onze kennis over vochtwering erg gedetailleerd. Met recht kunnen we zeggen hier specialist in te zijn. U ruikt het, u merkt het, maar waar zit het? Soms weet u dat er een vochtprobleem is of wordt het door tocht of kou op een bepaalde plaats minder behaaglijk in huis. Er is ergens vocht of warmteverlies, maar u ziet het met het blote oog niet. Lek-Tech vochtwering beschikt onder andere over een infrarood detectie camera waarmee wij warmtebeelden kunnen vastleggen. Zo kunnen we snel de oorzaak achterhalen, zodat u snel weer prettig woont.

 

Vochtbestrijding - Maak Volledig Komaf met Vocht - aqwazero.be

Vocht in huis? Maak komaf met natte muren, schimmel en stank. Ontvang gratis offertes voor vochtbestrijding van erkende specialisten in België.

Ontmossen van daken

Vochtbestrijding voor professionele en persoonlijke ... - Amsterdam

Vochtoverlast ontstaat veelal door een lekkage aan het dak. Ook via kruipruimtes, kelders en muren kan vocht binnendringen. Behalve vies is dit ook gevaarlijk: vocht veroorzaakt schimmels en tast de gezondheid aan. Edes biedt een waterdichte oplossing voor uw vochtproblemen. Wij brengen bron en oorzaken van de vochtoverlast in kaart waarna we een bestrijdingsplan uitvoeren. Hierbij gebruiken we de juiste, gespecialiseerde producten.

 

Vochtbestrijding | H2O Control Vochtbestrijdingstechnieken

Tweecomponenten, flexibele barričre tegen water en vocht speciaal ontwikkeld voor afdichting van balkons, terrassen en natte ruimten. Zéér geschikt voor afdichtingen onder tegelwerk op wanden en vloeren en onder vloerplaten. Zelfs toepasbaar op enigszins vochtige ondergronden, zowel binnen- als buitenshuis

baume mercier