Resultaten voor Energieleveranciers vergelijken

Energieleveranciers vergelijken

Energie is voor iedere woning hetzelfde. Alleen zijn de prijzen van energieleveranciers overal gelijk. Door te vergelijken kunt daarom flink besparen op uw energierekening. Bespaar ook honderden euro’s op uw energierekening! Op Levver.be kunt u alle energieleveranciers vergelijken en moeiteloos overstappen. Benieuwd hoeveel u kunt besparen? Vul snel uw postcode in en start hier met energie vergelijken.

Prijsvergelijker voor Energie

Selecteer het type energie waarvoor U een prijsvergelijking wenst te doen om de energieprijzen te vergelijken in uw regio en te zien wie de voordeligste energieleveranciers zijn voor u. Dankzij onze gratis prijsvergelijkingsdienst om de energieleveranciers te vergelijken, kan U de verschillende energietarieven vergelijken op basis van uw specifiek energieverbruik of uw type woning om een voordeligste energietarief te vinden voor uw elektriciteit en/of aardgas. Indien u over elektronische energiefacturen (in PDF-formaat) beschikt, kan u ook uw laatste jaarlijkse afrekeningsfactuur op te laden zodat ons systeem automatisch uw verbruik voor elektriciteit en aardgas kan inlezen.

Overzicht energieleveranciers

Overzicht per elektriciteitsleverancier: de maatschappelijke zetel, de datum toekenning leveringsvergunning, de datum van de publicatiebeslissing in het Belgisch Staatsblad

Overzicht energieleveranciers in België

Kent u de verschillende goedkopere energieleveranciers in België? Wij zetten ze allemaal voor u op een rij, zodat u een volledig overzicht heeft. Lees de reviews over de verschillende energieleveranciers en ontdek bijvoorbeeld hoe snel de klantendienst antwoord geeft op uw vragen, of hoe scherp de prijs is die de verschillende energieleveranciers u in rekening brengen. Is de facturatie duidelijk, heeft u mogelijkheden om over te stappen en is de dienstverlening van voldoende niveau? Kom er achter wat andere klanten vinden van de diverse energieleveranciers.

Vergelijken tussen energieleveranciers blijft meer dan ooit de regel

De energieleveranciers kwamen deze week naar buiten met een nieuw consumentenakkoord. Een vreemde naamkeuze, want het gaat om een onderhandeld akkoord tussen de regering en de energieleveranciers. Consumenten waren bij die onderhandelingen in geen velden of wegen te bespeuren, en zijn er al helemaal niet mee 'akkoord' gegaan. Alsof de eigenaars en de notaris je samen een huis zouden verkopen dat je nog nooit gezien hebt. Noem het gewoon wat het is: een leveranciersakkoord. De intenties van het eerste consumentenakkoord in 2004 waren goed. De energiemarkt was een jungle, de consument had dringend nood aan meer transparantie en een betere bescherming. In 2006 en in 2013 kreeg het consumentenakkoord updates. De vierde versie is een maat voor niets. Overbodig. Met deze nieuwe versie van het consumentenakkoord is de consument immers niet beter af dan voordien. Het akkoord bevat geen significante verbeteringen, maar wel een aantal opvallende setbacks voor de consument. Is het bijvoorbeeld niet bizar dat het nieuwe consumentenakkoord de deur op een kier zet voor verborgen verbrekingsvergoedingen, terwijl de wet die uitdrukkelijk verbiedt? Het consumentenakkoord heeft in theorie juridische kracht, maar er zijn nog altijd leveranciers die het akkoord ondertekenen om vervolgens sommige passages aan hun laars te lappen. Zou de overheid niet beter zorgen dat de leveranciers het derde consumentenakkoord netjes naleven, in plaats van er een vierde te sluiten waar geen consument op zit te wachten? Delen 'Zelfs zonder Turteltaks zullen onze facturen niet fors dalen' Belgen betalen veel - te veel - voor hun energie. Zelfs zonder Turteltaks ziet het ernaar uit dat onze facturen de komende jaren niet meteen fors zullen dalen. Vergelijken tussen leveranciers blijft meer dan ooit de regel. Met June Energy ontwikkelden we nieuwe technologie die consumenten toelaat om twee keer te besparen op hun energiefactuur: een eerste keer door zélf hun energieverbruik nauwgezet te monitoren en aan te passen, een tweede keer door op basis van dat verbruik zo vaak het nodig is automatisch van leverancier te switchen. Niét jaarlijks van leverancier wisselen - zoals ruim 70 procent van de Belgen - is de beste garantie op een te hoge energiefactuur. Klanten worden immers binnengehaald met voordelige promoties en betalen na het aflopen van die promoties weer gewoon opnieuw te veel. Over die praktijken zwijgt het consumentenakkoord in alle talen.

Energieleverancier moet voortaan goedkoopste formule aanbieden

De vernieuwde gedragscode zal de bescherming van de consumenten opnieuw verhogen, zegt Peeters. "De consument zal gemakkelijker en beter kunnen vergelijken tussen leveranciers en krijgt meer middelen om als een actieve consument in de markt te staan. De Economische Inspectie zal toezicht houden op de naleving." Concreet houdt de nieuwe gedragscode bijvoorbeeld rekening met de nieuwe evoluties in de energiemarkt. Zo bieden leveranciers tegenwoordig ook energiegerelateerde goederen en diensten aan zoals de slimme thermostaat, de energiescan, onderhoudscontracten, ... Bij een dergelijk 'gemengd" contract bestaat nu soms onduidelijkheid over de kosten en de gevolgen van een vroegtijdige beëindiging van een contract. De gedragscode moet daarin duidelijkheid scheppen.

Van stroomleverancier switchen zonder papierwerk

De Antwerpse start-up June Energy wil uw energieverbruik meten en u laten switchen naar de goedkoopste leverancier. Automatisch, zonder papierwerk. Dat zou een jaarlijkse besparing van meer dan 10 procent opleveren.

www.elegant.be/

Elegant levert groene stroom, opgewekt in Vlaanderen, én aardgas, aan groothandelsprijzen. Niet met een anoniem callcenter, maar met uw persoonlijke dossierbeheerder, van wie u het rechtstreeks telefoonnummer krijgt.

Strobbe : Strobbe Mobility biedt trapliften, huisliften en liftsystemen voor binnen en buiten, alsook parkeersystemen voor woningen, appartementen en openbare

houten palletten

Houten palletten nodig? Dan hebben wij van Paletco zeker een oplossing voor u ! Paletco is een ervaren pallettenproducent en -leverancier.

 

pdv-elektriciteitswerken.be - - Led verlichting nieuws - Verlichting tips - eenhoorn onesie